Campanya NO TE RINDAS NUNCA


l'ADPDG visita el tràiler itinerant de Fundacion ONCE a Vilanova i la Geltrú amb els seu Programa NO TE RINDAS NUNCAL'Associació de Persones  amb Discapacitat del Garraf (ADPDG) hem visitat als companys de Fundación ONCE (programa XTALENTO) amb la seva campanya "NO TE RINDAS NUNCA".

Durant els dies 6 i 7 d'Agost un tràiler preparat i adaptat per a poder-hi realitzar entrevistes d'orientació laboral i dinàmiques grupals, estarà  a la Plaça del Mercat de Vilanova i la Geltrú per poder atendre a tothom qui ho desitgi.

XTALENTO és un portal d'intermediació laboral que pertany a Fundació Once. 

L'objectiu és millorar l'ocupabilitat dels joves entre 18 i 30 anys amb certificat de discapacitat.
Per aquest motiu, totes les persones interessades i que compleixen ambdòs requisits poden adreçar-s'hi i allà els atendrà un tècnic i realitzaran una primera entrevista per tal de que cada persona expliqui quina és la seva experiència laboral o formació i en quin sector vol trobar una feina. 
A partir d'aquí, formarà part de la base de dades de XTALENTO on empreses col·laboradores fan arribar-hi les seves ofertes de feina.

Des de l'ADPDG aplaudim la iniciativa de descentralitzar aquest tipus d'entrevistes d'orientació laboral ja que per molts dels nostres usuaris, haver-se de desplaçar fins a Barcelona per a realitzar-la, implica un esforç econòmic i logístic força gran.

D'altra banda, també hem instat als responsables del programa a millorar les ofertes de feina ja que la gran majoria estan ubicades a Barcelona i, per tant, no acostumen a ser ofertes laborals reals per als nostres socis. 

Des de XTALENTO ja ens han explicat que també aprofiten la seva estada a la nostra comarca per a donar-se a conèixer entre el sector comercial i empresarial per tal de poder descentralitzar també les oportunitats laborals que gestionen.


Comentaris