ADPD GARRAF INCIA CICLE DE TALLERS  FORMATIUS EN EL MARC DEL PROGRAMA "ACTIVA'T"
ATENCIÓ AL CLIENT I COMERÇ és el primer taller formatiu que començarà.

01/04/2019
Avui comença el taller formatiu per al desenvolupament de competències professionals en el sector de l'atenció al client i comerç. Aquest taller està adreçat a persones en situació d'atur que tenen un perfil òptim per a treballar en aquest sector però que no tenen l'experiència ni formació relacionada. També va dirigit a persones que ja tenen experiència en aquest sector però que porten temps inactius i necessiten actualitzar coneixements.
El taller implica 15h de formació tècnica i pràctica. Està gestionat amb la intenció de ser un taller dinàmic i participatiu. El contingut abasta una gran quantitat de temes afins a l'atenció al client i al comerç des d'una perspectiva polivalent: atenció al client, recepcionista, venda i atenció telefònica, gestió d'incidències, aplicatius informàtics, i competències transversals: gestió del temps, llenguatge no verbal, assertivitat en el comerç, etc. 
 
 El PROGRAMA "ACTIVA'T" conforma un cicle de diferents tallers formatius de curta durada i de caràcter pràctic que pretén donar els recursos i les eines idònies per reactivar-nos en la cerca de feina i facilitar l'entrada al món laboral. 


L'ADPD GARRAF amb el suport d'IMET i gràcies al conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf (CCG) ha pogut oferir aquesta formació totalment gratuïta per als seus socis. 

Comentaris