JORNADA DE SENSIBILITZACIÓ A EMPRESES  - PRESENTACIÓ PROGRAMA INCORPORA

29/11/2019

Ahir, dimecres l'ADPD GARRAF va participar en l'acte de sensibilització a empreses organitzat pel Consell Comarcal del Garraf (CCG) , la Federació d'Empresari Gran Penedés  i Fundació Bancària La Caixa.
Amb el Programa #Incorpora com a marc referent, l'acte anava destinat a parlar de la contractació com a eina de responsabilitat social. 
La jornada va tenir lloc a la Masia d'en Cabanyes on hi van assistir més de 20 empreses del territori. Des del CCG es van exposar els programes d'inserció laboral que duu a terme actualment l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com el Programa TIMOL, el Programa 30 plus i el programa SINGULARS.
També hi va haver una ponència sobre les ajudes per a la contractació de joves i la part final es va reservar pel Programa Incorpora a càrrec de Jaume Farré, Director del Departament d’Integració Sociolaboral de la FBLC. 
Des de l'Abril d'aquest any, l'ADPDG forma part del  , ampliant així les possibilitats d'inserció laboral de persones amb discapacitat i en la fidelització d'empreses del territori. 

Comentaris