NOU SERVEI 
D'ASSESSORAMENT JURÍDIC

ADPD GARRAF I LA FUNDACIÓ PRIVADA SANT ANTONI ABAT DE VILANOVA I LA GELTRÚ COL·LABOREN I COORDINEN  UN NOU SERVEI D'ASSESSORAMENT JURÍDIC 
15/11/2018
SASAL és el Servei d'Assessorament, Suport i Apoderament Legal a les persones que des de l'ADPDG conjuntament amb Fundació Sant Antoni Abat han desenvolupat per poder donar resposta legal als seus usuaris. 
L'objectiu principal és donar un servei d'assessorament tècnic i legal a les persones amb o sense capacitats modificades, i/o als seus familiars, cuidadors i referents. També cobrir les necessitats de recolzament, protecció i garantia de tots els drets, personals i patrimonials i laborals. 
Des de l'Associaicó de Persones amb Discapacitat del Garraf, l'objectiu principal és poder donar una resposta per a totes aquelles consultes d'àmbit legal que els usuaris dels serveis laborals o socis de l'entitat tinguin, i poder derivar-los a un servei professionalitzat. El servei consistirà en una primera visita gratuïta que permetrà que les persones puguin fer la seva consulta i assessorar-se, informar-se i conèixer la seva situació i els passos o  tramits a seguir. 
El Bufet d'Advocats Elena - Llobet és qui prestarà els serveis d'assessorament jurídic.
El servei es començarà a posar en marxa a partir del Gener del 2019. 
Per més informació:adpdgarraf@adpdgarraf.cat

Comentaris