CARTA D'AGRAÏMENTS

En motiu del la signatura del conveni de col·laboració entre l'Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPDG), Consell Comarcal del Garraf i IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball); el president de l'ADPDG vol transmetre unes paraules d'agraïment i record.
El mateix dia també vam rebre la visita de Jaume Farré, Director dels Programes Socials de Fundació "La Caixa"
Aquesta és la carta d'agraïment:




"En primer lloc, agrair la presència de tots els qui han vingut a l'acte. 
Des de l'ADPDG volem donar les gràcies al Consell Comarcal del Garraf, representat per la seva presidenta, la senyora Glòria Garcia; a l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú Neus Lloveras, alcaldeses de la resta de municipis del Garraf i Diputació de Barcelona.

Volem destacar i agraïr la presència del Sr. Jaume Farré, de Fundació La Caixa  qui ha facilitat que l'ADPDG sigui una de les entitats que formin part del Programa Incorpora (Programa d'Inserció Sociolaboral).

La firma d'aquest acord no seria possible sense l'interès inestimable de l'Administració Pública per poder dotar de cobertura econòmica i fer possible la tasca de la nostra associació.
Volem resaltar les facilitats i l'ajuda del Sr. Jordi Palacios, gerent de l'IMET, acollint a les seves instal·lacions els tècnics i professionals de l'entitat  i poder atendre els nostres socis i usuaris amb una millor qualitat.

L'esforç de tots, (administració, voluntaris, socis) s'ha vist compensat i ens insta a seguir treballant per les persones amb discapacitat  poguent ampliar els nostres serveis però també les nostres accions a la comarca del Garraf.

Per últim, volem recordar al vicepresident i coordinador de l'àrea laboral, el Sr. Ruperto Medina qui desgraciadament va morir el passat 7 de juny. Sense el seu esforç incansable durant tants anys, aquest acte mai hagués estat possible. DEP"




Francisco Borrega
President de l'Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf