L’Associació de Persones amb Discapacitat del Garraf (ADPD GARRAF) 
signa un conveni amb la Fundació Pinnae, 
en col·laboració amb el programa RED SOLIDARIA 2019 de Bankia. 

Aquesta col·laboració permetrà el desenvolupament de l’ ACTIVA’T: projecte per al foment de la formació.




L’ACTIVA’T és un projecte que té com a objectiu la gestió de  formacions i cursos amb titulació homologada a partir de les necessitats observades en el teixit empresarial i avaluant-ne prèviament les possibilitats reals d’inserció.

Actualment el perfil d’usuaris que atenem des de l’ADPDG són persones majors de 45 anys (60%) amb estudis bàsics i el 27% tenen una Incapacitat laboral que  els impedeix treballar en la seva professió habitual i necessiten una reorientació laboral. 


Aquests indicadors, sumats a altres casuístiques estructurals: atur de llarga durada o desconeixement del mercat laboral, fan imprescindible dur a terme accions transversal on tots els àmbits d’actuació quedin recollits dins d’un itinerari personalitzat. En aquest sentit, volem apostar per fomentar la formació de les persones amb discapacitat per tal de poder optar a millors ofertes de feina i que puguin accedir a feines de més qualitat.

Una de les primeres accions que es durà a terme  des de l'ADPDGARRAF és un catàleg d'activitats  per al 2020 on quedaran recollides totes les propostes formatives per tal de poder fer una difusió òptima dels cursos i garantir el nombre màxim de participants. 


Gràcies al suport de Fundació Pinnae amb col·laboració  amb el programa RED SOLIDARIA 2019, l'ADPDGARRAF podrà desenvolupar formacions de caràcter tècnic,  totalment gratuïts per als usuaris del servei laboral i altres programes municipals que treballen amb persones amb discapacitat. 

El passat divendres 22 de Novembre del 2019 va tenir lloc la signatura de l'acord a la seu de la Fundació Pinnae a Vilafranca del Penedès.


A la fotografia: Francisco Borrega: President de l'ADPDG i Antoni Gistau: Director Tècnic de Fundació Pinnae. 




SEGUEIX-NOS A:














Comentaris